33
godine djelovanja
Donirajte! Donirajte izravno. Upišite iznos
EUR

Donirajte odmah online

Možete jednokratno donirati odmah putem naše web stranice, korištenjem kreditnih kartica. Bilo koji iznos Vaše donacije potreban je ženama i djeci koje/koja nas trebaju već danas! Pružite im život bez nasilja kakav zaslužuju i uplatite jednokratnu donaciju. Jednostavno upišite iznos koji želite donirati jednokratno, ispunite potrebne podatke i vaša će donacija sjesti na žiro račun AŽKZ-a. S obzirom na
to da ćemo dobiti vaše podatke, javit ćemo vam se naknadno i zahvaliti na donaciji te vas nastaviti informirati o našem radu ako to želite.

Iznos donacije izabirete sami, sukladno svojoj želji i mogućnostima. Svaki iznos nam je značajan. U pravilu su iznosi jednokratnih online donacija naših donatorica i donatora za rad AŽKZ-a sljedeći: 20EUR, 30 EUR, 40EUR, 50EUR, 60EUR.

Nadamo se da ćemo uskoro omogućiti i program mjesečnog prijateljstva online uplatom, te vas u tom slučaju molimo da izaberete program Mjesečno prijateljstvo.

Za jednokratnu uplatu donacije, online obrazac potražite na lijevoj strani.

IZJAVA O SIGURNOSTI UPLATE ONLINE DONACIJE

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se azmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

116016
Nazovite Žensko savjetovalište radnim danom od 10 do 17 sati. Pozivi su besplatni, a razgovori anonimni i povjerljivi.
Podržite nas na Facebooku

Kontakt

Autonomna ženska kuća Zagreb - žene protiv nasilja nad ženama.
Email: azkz@azkz.hr
OIB:25904655993
P.P. 19 10001 Zagreb
Radno vrijeme savjetovališta
Svakim radnim danom od 10.00 do 17.00
Broj telefona je:116016
logo