33
godine djelovanja

L’Oreal fond za žene podržava rad Autonomne ženske kuće Zagreb

L’Oreal fond za žene financijski podržava rad AŽKZ-a usmjeren na pružanje podrške ženama koje su žrtve partnerskog nasilja kroz besplatne usluge skloništa i savjetovališta.

Cilj projekta je pružiti direktnu pomoć i podršku ženama koje su preživjele partnersko nasilje.

Aktivnosti projekta usmjerene su na pružanje besplatnih, povjerljivih i ekspertnih usluga ženama koje su preživjele partnersko nasilje, a koje uključuju smještaj u našem skloništu na tajnoj adresi, sveobuhvatnu psihološku podršku, pravno savjetovanje i besplatno zastupanje na sudovima do pravomoćnosti sudske presude.

U savjetovalištu ženama pružamo besplatno telefonsko savjetovanje, psihološku podršku i pravno savjetovanje.

Također, provodit ćemo edukacije i javna događanja na koja ćemo pozvati predstavnice i predstavnike različitih institucija koje pružaju podršku ženama koje su preživjele partnersko nasilje s ciljem razmjene iskustava i jačanja međuresorne suradnje u nastojanjima za smanjenje nasilja nad ženama i prevenciju femicida.

Naposljetku, uz podršku L’Oreal fonda za žene planiramo nastaviti sustavno raditi na širenju javne svijesti o problemu rodno uvjetovanog nasilja nad ženama koje je konstantno u porastu te se zalagati za prevenciju svih oblika muškog nasilja protiv žena.

116016
Nazovite Žensko savjetovalište radnim danom od 10 do 17 sati. Pozivi su besplatni, a razgovori anonimni i povjerljivi.
Podržite nas na Facebooku

Kontakt

Autonomna ženska kuća Zagreb - žene protiv nasilja nad ženama.
Email: azkz@azkz.hr
OIB:25904655993
P.P. 19 10001 Zagreb
Radno vrijeme savjetovališta
Svakim radnim danom od 10.00 do 17.00
Broj telefona je:116016
logo